Kul om billiga lån

Roligt om billiga lån

Att låna kan för många vara tyngande och skapa ångest men för andra är lånet en fantastisk möjlighet att förverkliga en affärsidé eller finansiera en bostad. Oavsett hur du ser på att låna pengar ska du planera ditt lån i förväg så du faktiskt får ett så billigt lån som möjligt för det som den verkligen behöver ha pengarna till. Detta gäller oavsett om du ska låna lite pengar ett kort tag eller mycket pengar under flera år.

En hel del om kul om långivare som erbjuder prisvärda lån eller dråpliga lånesituationer kommer du kunna läsa om här. Det är alltid viktigt att ha rätt information om lånet man tänkt att ta samt läsa igenom och förstå låneerbjudandet i sin helhet.

Billigt att låna

Billigt att lånaDet har aldrig varit så billigt att låna som år 2016. När man tog ett bostadslån kunde låntagare med rätt förutsättningar få en ränta på mindre än en procent vilket är extremt billigt.

Dyra lån

Dyra lånSveriges dyraste lån erbjöds 2013 av låneföretaget KreditIdag. Lånet var på 500 kr under 14 dagar och då skulle du återbetala 675 kr vilket gav en effektiv ränta på över 250000%.

Negativ ränta

Negativ räntaRiksbanken införde en negativ reporänta i början på år 2015. Den negativa reporäntan innebär att bankerna fick betala för att låna ut pengar till Riksbanken.

Världens största lån

Världens största lånUSA är det land som har världens största lån och det ökar snabbt. Storleken på lånet var vid ingången av år 2016 på otroliga 18 000 000 000 000 dollar vilket motsvarade omkring 500 000 kr per medborgare i USA.


Mer fakta om billiga lån

Här kan du hitta mycket mer intressant info och fakta om billiga och prisvärda lån men också en del roligt och lustigt om att låna till låg ränta.

Meny - Billiga lån
Till förstasidan på www.billiga-lan.seHögst upp på sidan om billiga lånLängst ned på sidan om billiga lån
SverigeBlancolånBäst lånNyheter