Billiga Billån

Hitta billiga billån

Billån är en typ av lån som du kan bli erbjuden när du köper en bil. Många bilhandlare försöker locka bilköpare med hjälp av förmånliga lånevillkor.

Ifall du köper en ny eller begagnade bil kan du ibland få mycket billiga billån som kan vara i paritet med ett bolån.

Det går också att låna till bilen via en bank eller ett låneförtag med då benämns lånet ofta för ett blancolån eller privatlån.


Möjligheter till billiga billån

Möjigheter till billiga billån

För att få ett riktigt billigt billån krävs det att du lånar pengarna via det låneföretag som bilförsäljaren hänvisar till. Vissa större bilföretag lånar själva ut pengarna men det vanligaste är att lånet betalas ut från ett finansinstitut.

Det finns vissa krav på dig som tar ett billån för att de ska beviljas.

Vanliga krav är att du ska ta det billiga billånet i samband med bilköpet. Dessutom brukar det krävas att du har bilen helförsäkrad hos ett försökringsföretag som rekommenderas av bilförsäljaren. Detta för bilhandlaren ska kunna få tillbaka pengarna ifall du krockar bilen under lånetiden. Bilhandlaren har svårt att få tillbaka pengarna när de skickar bilen till den lokala bilskroten.

Fordon för billiga billån

Fordon för billiga billån

Det finns fler fordon är vanliga personbilar som du kan få billiga billån för. Vilka räntenivåer och villkor som gäller varierar och dessa är ofta enklare att förhandla än om du bara skulle ta ett blancolån för att köpa ett nytt fordon.

Några vanliga fordon att låna till av försäljaren är.

  • Personbilar
  • Elbilar
  • Husbilar
  • Husvagnar
  • Motorcyklar

Mer fakta om billiga lån

Här kan du hitta mycket mer intressant info och fakta om billiga och prisvärda lån men också en del roligt och lustigt om att låna till låg ränta.

Meny - Billiga lån
Till förstasidan på www.billiga-lan.seHögst upp på sidan om billiga lånLängst ned på sidan om billiga lån
SverigeBlancolånBäst lånNyheter